parallax background
 

Ποιοί Είμαστε.


 

Από το 2001 συνεργαζόμαστε με κορυφαία ξενοδοχεία και καταστήματα δημιουργώντας την ιδανική μουσική ατμόσφαιρα και προσφέροντας στους επισκέπτες τους μια ακουστική εμπειρία που δένει απόλυτα με την αισθητική του κάθε χώρου. Η ομάδα μας αποτελείται από στελέχη με προυπηρεσία στον ξενοδοχειακό/επισιτιστικό κλάδο και στις μουσικές υπηρεσίες. Διαθέτοντας την μεγαλύτερη βάση μουσικής στην Ελλάδα, διαμορφώνουμε το καθημερινό σας μουσικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης σας. 
 • Αλέξανδρος
  Πριν μάθουμε για την Feel Music είχαμε κουραστεί να ακούμε στο ράδιο όλη μέρα τα ίδια και τα ίδια. Από το 2001 που μας την  πρότειναν και ξεκινήσαμε συνεργασία δεν πιστεύαμε στα αφτιά μας. Άλλαξε αμέσως η διάθεση μας. Δουλεύουμε πολύ πιο ξεκούραστα και έχουμε πληθώρα μουσικών επιλογών. Όλοι οι πελάτες μας εντυπωσιάζονται με την μουσική και περνούν και αυτοί ευχάριστα την ώρα τους.
  Αλέξανδρος
  Αλέξανδρος Barber Shop
 • Γαλάτεια Θεοχαροπούλου
  Το σύστημα μουσικής που μας έχετε τοποθετήσει είναι πολύ λειτουργικό και ευκολόχρηστο. Οι κατηγορίες τραγουδιών καλύπτουν κάθε είδος μουσικής, έτσι έχουμε την δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού , να επιλέγουμε τα τραγούδια, που θέλουμε να ακούν οι πελάτες μας, ανάλογα την περίσταση και την ώρα της μέρας. Το προτείνουμε ανεπιφύλαχτα σε όλους, που θέλουν να ακούγεται στο χώρο τους μουσική από επαγγελματίες, από το πρωί έως το βράδυ. Σε όλους που επιθυμούν την ποιότητα στο χώρο τους , σε όλους που αποσκοπούν στην τελειότητα της παροχής υπηρεσιών τους.
 • Δουλγεράκη Ευαγγελία | Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων
  Στην αναβάθμιση του ξενοδοχείου μας KRITI BEACH το 2011 ξεκινήσαμε την συνεργασία μας με την Feel Music, η οποία διαθέτει ένα προιόν με συνεχώς αναβαθμισμένη ποιότητα μουσικής σε ότι τελευταίο κυκλοφορεί και μεγάλη ποικιλία τραγουδιών. Διαθέτει αυτοματοποίηση των διαδικασιών στην αναβάθμιση χωρίς να χάνεται χρόνος. Προσφέρεται ένα προιόν που δεν μας απασχολεί καθημερινά λειτουργικά και υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση στους πελάτες σε κάθε χώρο του ξενοδοχείου. Η τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση γίνετε άμεσα με χαρακτηριστική την ευγένεια και τον επαγγελματισμό. Η συνεργασία μας μαζί σας μας έχει δώσει την απόλυτη ικανοποίηση στους στόχους μας. Σας ευχόμαστε τα καλύτερα για τον μέλλον.
 • Νοέλ Μπάξερ
  Η μουσική συνοδεύει πολλά κι έντονα ευχάριστα συναισθήματα, κι αυτό για μας είναι σπουδαίο! Στη Feel Music βρήκαμε συνεργάτες που μας άκουσαν με ενδιαφέρον κι ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο ιδιαίτερο ζητούμενο των ΛΗΤΩ.
  Νοέλ Μπάξερ
  Λητώ Βρεφικά Πολυκαταστήματα
 • Ράνα Κυπραίου | Members Relations & Communication Manager
  Η συνεργασία μας με την Feel Music είναι καινούρια αλλά η επαγγελματική τους προσέγγιση, η ποικιλία στα τραγούδια που παρέχουν και η αμεσότητά τους στην επικοινωνία μας, μας έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.
 • Ευθύμιος Μπίος | ΙΤ Manager
  Οι υπηρεσίες της Feel Music, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον χειρισμό του budget των καταστημάτων μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας και ειδικότερα ο κλάδος το εμπορίου. Με προσεγμένες επιλογές μουσικής διαμορφωμένες ειδικά για τα καταστήματά μας και σε τιμές πραγματικά λογικές και αντίστοιχες του προϊόντος, η συνεργασία μας προβλέπεται να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Κοπιδάκης Ματθαίος | ΙΤ Manager
  Ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με την Feel Music το 2008, όπου μέχρι και σήμερα παραμένει σε υψηλά επίπεδα.Το συγκεκριμένο σύστημα μας έχει καλύψει, έχοντας τη δυνατότητα αναπαραγωγής διαφορετικής μουσικής σε κάθε χώρο της μονάδας.Επίσης με την συνεχή ανανέωση περιεχομένου, σχεδόν αποκλείεται το φαινόμενο συχνής επανάληψης κομματιών.
 • Γιώργος Μαγκούτας | Operations Manager
  Επιλέξαμε να συνεργαστούμε με την Feel Music με στόχο την αποτελεσματική διαχείριση της  μουσικής επιμέλειας στους χώρους των ξενοδοχείων της AQUILA HOTELS & RESORTS. Μέσω της συνεργασίας μας με την Feel Music, στοχεύσαμε και πετύχαμε να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες,  εξασφαλίζοντας πλήθος από επιλογές μουσικής, οργανωμένες σε λίστες ανάλογα με τις δραστηριότητες και τις ανάγκες μας.