parallax background
 

Νέα.


Ο διάσημος DJ και παραγωγός Zac F συνεργάζεται με την FeelMusic!


Με εμπειρία σε ξενοδοχεία και χώρους ιδιαίτερης αισθητικής όπως το ‘The Margi’, αναλαμβάνει να δημιουργήσει αποκλειστικά για την FeelMusic playlists που θα απογειώσουν την διάθεση των πελατών σας. Ακούστε μόνο στο www.musicwizard.gr τη νέα κατηγορία ‘Cosmopolitan Vibes by ZAC- F ‘ με τις μαγευτικές μελωδίες και τα μοναδικά remix του Zac F!

Σχετικά με το νέο νόμο περί ελληνικής μουσικής


Σύμφωνα με το νέο νόμο περί προστασίας της ελληνικής μουσικής, οι χώροι υποδοχής των ξενοδοχείων υποχρεούνται να μεταδίδουν σε ποσοστό 40% ελληνόφωνα τραγούδια ή ορχηστρική απόδοση τους. Εξαιρούνται μόνο όσα ξενοδοχεία έχουν ηχητική υποδομή τέτοια ώστε να μην μπορεί τεχνικά να διαχωριστεί η μουσική της υποδοχής από άλλους χώρους του ξενοδοχείου. Το πρόστιμο μη συμμόρφωσης της επιχείρησης είναι από 2.000 έως 20.000 € Η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει μουσικές λίστες που εμπεριέχουν την ποσόστωση που απαιτείται. Αναλαμβάνουμε επίσης την αποστολή του ρεπερτορίου που μεταδίδεται στο ξενοδοχείο σας στο Υπουργείο Πολιτισμού, σύμφωνα με με τις απαιτήσεις του νόμου. Η μουσική μας εφαρμογή FM Player είναι ο πλέον εξελιγμένος τρόπος για να έχετε την μουσική που θέλετε, τη στιγμή που θέλετε. Λειτουργεί είτε τοπικά στον σκληρό δίσκο του η/υ σας είτε μέσω internet και προσαρμόζεται στον υφιστάμενο εξοπλισμό κάθε επιχείρησης. Κάθε τμήμα του ξενοδοχείου σας θα συνδέεται στην μουσική μας πλατφόρμα και θα μεταδίδεται συγκεκριμένο μουσικό πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Τι Πρέπει να Πληρώνει Ένα Κατάστημα για Δικαιώματα Μουσικής


Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: https://www.facebook.com/feelmusic.eu/posts/1972085256228280?__tn__=K-R

H μουσική της FeelMusic στο Costa Navarino!


Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε πως στους χώρους του εμβληματικού ξενοδοχείου θα απολαμβάνετε υπέροχες μελωδίες από την FeelMusic. Τα καλύτερα ξενοδοχεία και καταστήματα εξακολουθούν και εμπιστεύονται την FeelMusic για την μουσική επιμέλεια των χώρων τους. Once in Mykonos, Lucy Kavala, The Met Thessaloniki, Secret Paradise, The Modernist Thessaloniki, The Monasty, Makryammos Thasos, είναι μερικοί από τους νέους μας συνεργάτες.

Μουσική με πνευματικά δικαιώματα ΜΟΝΟ της Αυτοδιαχείρισης!


Τα συνεργαζόμενα με την FeelMusic ξενοδοχεία και καταστήματα, μπορούν να έχουν μουσικό ρεπερτόριο που εκπροσωπείται ΜΟΝΟ από την Αυτοδιαχείριση/Autodia ως προς τα πνευματικά δικαιώματα των χώρων τους. Η FeelMusic σε συνεργασία με τον οργανισμό Άυτοδιαχείριση" παρέχει πιστοποιημένο ρεπερτόριο που εκπροσωπείται αποκλειστικά από αυτόν τον οργανισμό. Με την χρήση αυτού του ρεπερτορίου απαλλάσσεστε από την υποχρέωση καταβολής δικαιωμάτων στον οργανισμό ΕΔΕΜ, έχοντας όμως στην διάθεση σας σχεδόν όλα τα γνωστά εμπορικά τραγούδια. H ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ εκπροσωπεί τη συντριπτική πλειοψηφία του διεθνούς ρεπερτορίου στην Ελληνική αγορά μέσω συμβάσεων εκπροσώπησης με ομοειδείς αλλοδαπούς ΟΣΔ, συμπεριλαμβανομένου του αμερικανικού, αγγλικού, ιταλικού και ισπανικού ρεπερτορίου, καθώς και την πλειοψηφία από τα μεγάλα εμπορικά και διαχρονικά ρεπερτόρια των Ελλήνων Συνθετών, Στιχουργών και εν γένει Δικαιούχων.

FeelMusic Mini Concerts!


H FeelMusic, πρωτοπόρος εταιρεία εδώ και 20 χρόνια στην παροχή μουσικών υπηρεσιών για επαγγελματικούς χώρους, σας παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία Mini Concerts. 🎷 Πρόκειται για μια μουσική εμπειρία, υψηλού επιπέδου, με παραγωγές ζωντανής μουσικής, που απευθύνονται σε επιχειρήσεις και χώρους υψηλής αισθητικής και απαιτήσεων. Οι παραγωγές μας έχουν ειδικά σχεδιαστεί καλλιτεχνικά με γνώμονα την ποιότητα των χώρων που θα τις φιλοξενήσουν. 🎷 Στα Mini Concerts συμμετέχουν επαγγελματίες καλλιτέχνες, καταξιωμένοι ο καθένας στο μουσικό του χώρο. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρέχεται η δυνατότητα σε ξενοδοχεία και άλλους χώρους υψηλής αισθητικής, να παρουσιάσουν μια εντελώς ειδική υπηρεσία ζωντανών συναυλιών στο κοινό τους. Οι παραγωγές έχουν σχεδιαστεί, ώστε μικρά σύνολα με κορυφαίους μουσικούς να προσφέρουν στους καλεσμένους μια μοναδική μουσική εμπειρία. Τα μικρά κοντσέρτα της FeelMusicείναι καινοτόμα, υψηλού σχεδιασμού, με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ευρεία γκάμα θεματικών: 🎸Theatre & Cinema Tunes Δημοφιλή μουσικά θέματα από το θέατρο και τον κινηματογράφο, με φωνή και κιθάρα ή/και φλάουτο. 🎺Velvet Νight Βελούδινες, αγαπημένες διαχρονικές μελωδίες στο ύφος της πολύ αγαπημένης σας playlist της FeelMusic 🎻Lieder, Melodies Songs. Ένα οδοιπορικό που εξερευνά την δυναμική σχέση ανάμεσα στο γερμανικό τραγούδι (Lied), το γαλλικό τραγούδι (Μelodie) και το ελληνικό τραγούδι για φωνή και πιάνο. Οpera Gala. Φημισμένες άριες ή/και ντουέτα του διεθνούς ρεπερτορίου συνθέτουν ένα λαμπερό μουσικό πρόγραμμα. 🎻Ancient Lyre Μια μοναδική συναυλία, πρόταση αναβίωσης της αρχαίας ελληνικής μουσικής με κορυφαίους ερμηνευτές της αρχαίας ελληνικής λύρας. 🪕The Mediterranean Οι ήχοι της Μεσογείου, σε ένα ταξίδι που δένει τους παραδοσιακούς ήχους της ανατολικής Μεσογείου, με τα τα fados της Πορτογαλίας, τα σεφαραδίτικα τραγούδια της Ισπανίας και τις ταραντέλες της νότιας Ιταλίας. 🎷Greek Classics Τα κλασικά αγαπημένα ελληνικά τραγούδια της παρέας, με ειδική αναφορά στη μουσική του Μ. Χατζιδάκι και του Μ. Θεοδωράκη. 🥁Happy Τogether! Για τις στιγμές της χαράς και της διασκέδασης, επιλογή κεφάτης μουσικής για τραγούδι και χορό! Μελωδίες που αγαπάμε και χορεύουμε από τα 60’s, 70’s, και 80’s! 🎼Τα Mini Concerts έχουν διάρκεια 60-120 λεπτά. Ταξιδεύουν μαζί με εποπτικό υλικό (αφισέτα, καλλιτεχνικό δίγλωσσο πρόγραμμα, φωτογραφίες για τυχόν δελτία τύπου και πλήρη βιογραφικά/portfolios των καλλιτεχνών). Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα κονσέρτα μας ή για κάποια άλλη δημιουργική συνεργασία. … καλή σας ακρόαση❗❗ Με αγάπη ❤️ Η ομάδα της Feelmusic❤️

Η FeelMusic ξανά στην έκθεση HORECA!


Από 11 έως 14 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo η μεγαλύτερη έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Θα σας περιμένουμε στο Hall 3, Stand D 37.
Ακούστε τις μουσικές μας προτάσεις και επιλέξτε την ιδανική μουσική για την επιχείρησή σας μέσα από 130 μουσικές κατηγορίες και περισσότερα από 100.000 τραγούδια!
Ενημερωθείτε σχετικά με τους τρόπους που μπορείτε να απαλλαγείτε από την καταβολή αμοιβής για δικαιώματα μουσικής σε ΕΔΕΜ (ΑΕΠΙ), GEA, Αυτοδιαχείριση και λοιπούς οργανισμούς.
Γνωρίστε τη νέα μας εφαρμογή μετάδοσης μουσικής FM Player.
Δημιουργήστε το ιδανικό μουσικό κλίμα για κάθε χώρο της επιχείρησής σας.
Μάθετε για τη νέα, ιδιαίτερη υπηρεσία live μουσικής,  Feel Music Mini Concerts

H μουσική της FeelMusic στα καλύτερα Ξενοδοχεία & Επιχειρήσεις


Καταστήματα ΗΡΩΝ, Οπτικά Μάτι Μάτι, Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης, Τερκενλής, Καταστήματα ΔΕΗ, 362 Grocery, Olivar Suites Corfu, Kontokali Bay, Canaves Oia, Elysium Hotel Crete, είναι μερικοί από τους νέους μας συνεργάτες που μας εμπιστεύθηκαν την μουσική επιμέλεια των χώρων τους.

Η FeelMusic στα ανακαινισμένα καταστήματα της ΔΕΗ, Αμαρουσίου & Καλλιθέας!


Στα ανακαινισμένα καταστήματα στην Καλλιθέα και στο Μαρούσι θα κάνετε τις συναλλαγές ήρεμα και χαλαρά, ακούγοντας υπέροχες μελωδίες που μόνο η FeelMusic προσφέρει.

Η FeelMusic στα καταστήματα της Estee Lauder σε Ελλάδα, Ρουμανία & Βουλγαρία!


Με ιδιαίτερη χαρά ξεκινήσαμε την συνεργασία μας με τα καταστήματα MAC Cosmetics της Estee Lauder σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία. Θα απολαύσετε τις αγορές σας ακούγοντας πάντα τις νέες mainstream επιτυχίες επιλεγμένες από τους DJ's της FeelMusic

Η FeelMusic στην έκθεση Hospitality Expo Cyprus 2020


Από 25 έως 27 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στον Χώρο Κρατικής Έκθεσης στην Λευκωσία η μεγαλύτερη έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Θα σας περιμένουμε στο Hall 6, Stand 604/Α για να σας παρουσιάσουμε τις υπηρεσίες μας σχετικά με:
Εμπορική ή Χωρίς Δικαιώματα μουσική για επιχειρήσεις
Music on Demand για Δωμάτια Ξενοδοχείων
Μουσική & Ηχητική Κάλυψη Εκδηλώσεων
Προμήθεια & Εγκατάσταση Ηχητικού Εξοπλισμού

Επίσης θα γίνει η παρουσίαση του νέου μας λογισμικού μετάδοσης μουσικής FM Player

H μουσική της FeelMusic στα καλύτερα Ξενοδοχεία & Καταστήματα!


Porto Palace, Out Of The Blue Capsis Elite Resort, Omma Σαντορίνη, Orloff Hotel, Μπουτίκ ΠΑΟΚ, Claire's Greece, Melekos Gyms, ζαχαροπλαστεία Τσίρου, είναι μερικοί από τους νέους μας συνεργάτες που μας εμπιστεύθηκαν για την μουσική επιμέλεια των χώρων τους.

Η FeelMusic στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2019


Από 23 έως 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo η μεγαλύτερη έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Θα σας περιμένουμε στο Hall 3, Stand Α 43 για να σας παρουσιάσουμε τις υπηρεσίες μας σχετικά με:
Εμπορική ή Χωρίς Δικαιώματα μουσική για επιχειρήσεις
Music on Demand για Δωμάτια Ξενοδοχείων
Μουσική & Ηχητική Κάλυψη Εκδηλώσεων
Προμήθεια & Εγκατάσταση Ηχητικού Εξοπλισμού

Επίσης θα γίνει η παρουσίαση του νέου μας λογισμικού μετάδοσης μουσικής FM Player

Εντείνονται οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ σχετικά με την πειρατική μουσική.


Για χρήση μουσικών αρχείων χωρίς αντίστοιχο παραστατικό κτήσης (αποθηκευμένα στον η/υ,στικάκια, σκληροί δίσκοι κλπ), επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 1.000 €. Η FeelMusic έχει από το 2001 σύμβαση με τον οργανισμό GRAMMO, και η μουσική που σας παρέχουμε είναι απολύτως νόμιμη.

Η FeelMusic στην έκθεση HORECA 2019


Από 8 έως 11 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo η μεγαλύτερη έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Θα σας περιμένουμε στο Hall 3, Stand D 42 για να σας παρουσιάσουμε τις υπηρεσίες μας σχετικά με:

Εμπορική ή Χωρίς Δικαιώματα μουσική για επιχειρήσεις
Music on Demand για Δωμάτια Ξενοδοχείων
Μουσική & Ηχητική Κάλυψη Εκδηλώσεων
Προμήθεια & Εγκατάσταση Ηχητικού Εξοπλισμού

Η FeelMusic στην έκθεση XENIA 2018.


Από 24 έως 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo η μεγαλύτερη έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Θα σας περιμένουμε στο Hall 1, Stand Α 26 για να σας παρουσιάσουμε τις υπηρεσίες μας σχετικά με:

Εμπορική ή Χωρίς Δικαιώματα μουσική για επιχειρήσεις
Music on Demand για Δωμάτια Ξενοδοχείων
Μουσική & Ηχητική Κάλυψη Εκδηλώσεων
Προμήθεια & Εγκατάσταση Ηχητικού Εξοπλισμού

H FeelMusic και στο Σικάγο!


Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με το μεσογειακό εστιατόριο Iguana Bistro στο Σικάγο!

H μουσική της FeelMusic στα καλύτερα Ξενοδοχεία & Καταστήματα!


Makedonia Palace, Euphoria Resort Χανιά, Βρεφικά Καταστήματα Λητώ, Ecali Club, Passo Doble Bar Mykonos είναι μερικοί από τους νέους μας συνεργάτες που μας εμπιστεύθηκαν για την μουσική επιμέλεια των χώρων τους.

H FeelMusic στη Νέα Υόρκη!


Η πρώτη μας συνεργασία στην Νέα Υόρκη είναι γεγονός! Στο διάσημο bar - restaurant Ousia θα ακούσετε Groovy - Rock μουσικές αλλά και πινελιές από ελληνική μουσική σε Jazzy ρυθμούς.

H FeelMusic συμμετέχει στην έκθεση Gastronomia - HoReCa στη Κύπρο.


Από 23-26 Νοεμβρίου επισκεφθείτε μας στο Hall 6, Stand 639 για να γνωρίσετε τις υπηρεσίες μας σχετικά με την μουσική επιμέλεια του επαγγελματικού σας χώρου.

Δελτίο Τύπου του ΟΠΙ (Υπουργείο Πολιτισμού) σχετικά με την μουσική χωρίς ΑΕΠΙ & GEA στα καταστήματα


H FeelMusic επενδύει μουσικά τα καλύτερα Ξενοδοχεία & Καταστήματα


Lesante Hotel Zakynthos, AKS Hotels, Cavo Maris Hotel Cyprus, Malia Park Hotel, Λαός & Καλαμάκι, LNKO Romania, Celebrity Germany, Hacienta Cafe Ηράκλειο, είναι μερικές από τις νέες επιχειρήσεις που εμπιστεύθηκαν την Feel Music για την δημιουργία της ιδανικής μουσικής ατμόσφαιρας στους χώρους τους.

Η Μουσική της FeelMusic τώρα και στην Σουηδία


Το ελληνικό εστιατόριο Amvrosia στην πόλη Alingsas, επέλεξε το Music Wizard για την δημιουργία ενός ιδανικού μουσικού κλίματος, με έντεχνη ελληνική μουσική αλλά και ποιοτικές lounge επιλογές από την πλούσια δισκοθήκη της FeelMusic.

Η FeelMusic για 11η φορά στην έκθεση HO.RE.CA.


Από 10 έως 13 Φεβρουαρίου θα σας περιμένουμε στο Hall 1, Stand C 04 για να σας παρουσιάσουμε τις υπηρεσίες μας σχετικά με:

Εμπορική ή Χωρίς Δικαιώματα μουσική για επιχειρήσεις
Music on Demand για Δωμάτια Ξενοδοχείων
Μουσική & Ηχητική Κάλυψη Εκδηλώσεων
Προμήθεια & Εγκατάσταση Ηχητικού Εξοπλισμού