Λητώ Βρεφικά Πολυκαταστήματα
5 Ιουλίου, 2018
parallax background
 

Max Stores.


Max Stores.


Τα MAX STORES είναι μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στην Ελλάδα με επιλεγμένα προϊόντα για παιδιά και γονείς. Στα 8 καταστήματά θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από επιλεγμένα παιχνίδια και βιβλία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα, σχολικά αλλά και είδη για όλες τις εποχές και γιορτές.
Δημιουργήσαμε στο σύνολο των καταστημάτων ένα κεφάτο πρόγραμμα με μουσική χωρίς δικαιώματα. Η επιχείρηση με αυτό το τρόπο δεν καταβάλει πλέον αμοιβές στους φορείς συλλογικής διαχείρισης δικαιωμάτων και με πολύ χαμηλότερο κόστος έχει υπέροχη ποιοτική μουσική που ταιριάζει απόλυτα με το ύφος των καταστημάτων. Η μουσική και τα διαφημιστικά μηνύματα μεταδίδονται ταυτόχρονα μέσω internet σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων.

  • Ευθύμιος Μπίος | ΙΤ Manager
    Οι υπηρεσίες της Feel Music, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στον χειρισμό του budget των καταστημάτων μας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα μας και ειδικότερα ο κλάδος το εμπορίου. Με προσεγμένες επιλογές μουσικής διαμορφωμένες ειδικά για τα καταστήματά μας και σε τιμές πραγματικά λογικές και αντίστοιχες του προϊόντος, η συνεργασία μας προβλέπεται να συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.